С настъпилата пролет столичният район Овча Купел има кампания за почистване

...
С настъпилата пролет столичният район Овча Купел има кампания за почистване
Коментари Харесай

В район „Овча Купел“ стартира кампания „Цветя за смет“

С настъпилата пролет столичният регион " Овча Купел "  има акция за разчистване и облогородяване. Инициативата " Цветя за боклук " към този момент започва и ще продължи до 15 април.

Кампанията се организира в границите на пролетното разчистване на София , оповестено от Столична община в първата половина на месец април. Целта на самодейността е да превърнем квартала в по-чисто, подредено и приветливо място за живеене. 

Желаещите може да се снабдят с ръкавици и чували за боклук всеки работен ден сред 9 и 16:30 часа в постройката на районната администрация на бул. Цар Борис III, 136 В.

Всеки, който има предпочитание, може да се включи в акцията, като избере място в региона, нуждаещо се от разчистване.

Участниците се приканват да създадат фотоси преди и след почистването , които по-късно да изпратят на персонално известие с изложение на местоположението. Фирмите, опериращи на територията на региона също са поканени да се включат в акцията, а  за най-активните и атрактивни участници и тази година ще има награди , оповестява.

Прези предходната година спечелилите в акцията бяха екипите на бл. 23, бл. 525 и бл. 601, които получиха разсад за цветя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР